Internethandel diergeneesmiddelen

Websites die diergeneesmiddelen via internet te koop aanbieden, moeten aangemeld zijn en vermeld staan in het Register internethandel diergeneesmiddelen. Ook moeten ze een Europees logo op hun website hebben staan. Aan de hand van dit logo kunt u controleren of een webshop diergeneesmiddelen mag aanbieden.

De Verordening diergeneesmiddelen heeft gevolgen voor alle kleinhandelaren in Nederland die via een website diergeneesmiddelen aanbieden.

Meer informatie

Bureau Diergeneesmiddelen controleert namens de Nederlandse overheid of de online aanbieder van diergeneesmiddelen de juiste categorie diergeneesmiddelen online aanbiedt, dan wel mag aanbieden.

De antwoorden op de meest gestelde vragen over internethandel in diergeneesmiddelen vindt u onder de sectie Vraag & Antwoord. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met het Bureau Diergeneesmiddelen via het contactformulier internethandel diergeneesmiddelen.

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van het Europees Medicijnagentschap over internethandel: Buying veterinary medicines online.