Contactformulier

Heeft u via deze website geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Gebruik het contactformulier voor een snelle beantwoording van uw vraag.

Bezoekadres

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen
Graadt van Roggenweg 500
3531 AH Utrecht
Tel: 088 224 8000

Bezoekt u het CBG? Dan dient u in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, nationale identiteitskaart, rijbewijs).

Bezoekers die geen geldig identiteitsbewijs kunnen tonen, wordt de toegang geweigerd. Toegangspassen van andere organisaties worden niet als legitimatie geaccepteerd.

Auto

Op de naastgelegen parkeerplaats P1 Jaarbeurs kunt u parkeren.

Trein

Komt u met de trein, kiest u dan op Utrecht CS de uitgang "Jaarbeurs". Steek vervolgens de Croeselaan over. U ziet ons gebouw rechts achter de Jaarbeurshallen liggen. De kortste route loopt u over het parkeerterrein.

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, Graadt van Roggenweg 500, Utrecht

Postadres

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen
Postbus 8275
3503 RG Utrecht

Wanneer u gebruik maakt van een expresdienst voor het verzenden van stukken, gebruikt u het bezoekadres.

Pers

Journalisten kunnen de afdeling Communicatie  bereiken door te bellen met onderstaande personen of via ons contactformulier

Marsja Meijer
Senior communicatieadviseur / woordvoerder
06 - 4688 4069

Geert Westerhuis
Communicatieadviseur
06 - 2573 0722

Dony Potasse
Communicatieadviseur / woordvoerder
06 - 2570 5210

Yoni Hillen
Communicatieadviseur
06 - 1555 1651

Maaike Lange
Afdelingshoofd Communicatie
06 - 4688 4054

U kunt bovenstaande nummers uitsluitend bellen voor persvragen. Vragen via SMS kunnen niet in behandeling worden genomen. Schriftelijke vragen kunt u stellen via het contactformulier.

Informatie voor leveranciers

Het CBG volgt het beleid van de Rijksoverheid en de Rijksinkoopvoorwaarden (ARBIT, ARVODI en ARIV). Voor leveranciers van de Rijksoverheid geldt de verplichting om te factureren via een elektronisch factuur (e-factuur).

Een papieren of PDF-factuur valt nadrukkelijk niet onder de definitie van e-factuur. Het CBG neemt deze facturen dan ook niet in behandeling.

Meer informatie over het versturen van een e-factuur aan het CBG kunt u vinden op de website van Tradeinterop. Heeft u vragen over de financiële afwikkeling dan kunt u contact opnemen met: cbg-finance@cbg-meb.nl.