Zoeken

Zoekt u informatie over medicijnen? Ga dan naar de Geneesmiddeleninformatiebank van de Nederlandse Medicijnautoriteit CBG.

89 zoekresultaten

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
  1. Arachidonzuurrijke olie SUNTGA40S

    De firma Suntory Ltd vraagt toestemming om de arachidonzuurrijke olie SUNTGA40S op de Europese markt te brengen als ingrediënt ...

    Rapport | 19-10-2005

  2. Fytosterolen (4)

    Tweede beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe ...

    Rapport | 01-07-2005

  3. Zeaxanthine

    Beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe voedingsmiddelen en ...

    Rapport | 18-05-2005

  4. Chiazaad

    Tweede beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe ...

    Rapport | 20-09-2004

  5. Nonisap (3)

    Beoordeling van wezenlijke gelijkwaardigheid bij een kennisgeving (notificatie) volgens de Europese verordening 258/97 ...

    Rapport | 30-08-2004

  6. Nonisap (2)

    Beoordeling van wezenlijke gelijkwaardigheid bij een kennisgeving (notificatie) volgens de Europese verordening 258/97 ...

    Rapport | 30-08-2004

  7. Lycopeen

    Tweede beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe ...

    Rapport | 24-06-2004

  8. Isomaltulose

    Tweede beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe ...

    Rapport | 15-06-2004

  9. Palmoleïne

    Tweede beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe ...

    Rapport | 05-12-2003

  10. Insectenresistente en herbicide-tolerante maïs (1507)

    Beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 betreffende nieuwe voedingsmiddelen en ...

    Rapport | 04-11-2003