Zoeken

Zoekt u informatie over medicijnen? Ga dan naar de Geneesmiddeleninformatiebank van medicijnautoriteit CBG.

89 zoekresultaten

* Verplichte velden

Vul zoekcriteria in

Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.

Periode van
tot

Vul hier een start- en/of einddatum als volgt in: DD-MM-JJJJ.

U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.

Sorteren op: Datum / Relevantie

Chiazaad (3)

Dit rapport is het verslag van de beoordeling van de wezenlijke gelijkwaardigheid van chiazaad (zaad van de plant Salvia ...

Rapport | 09-07-2014

Beoordelingsrapport wezenlijke gelijkwaardigheid van DHA-rijke algenolie (3)

Beoordelingsrapport wezenlijke gelijkwaardigheid van DHA-rijke algenolie

Rapport | 15-04-2014

Beoordelingsrapport wezenlijke gelijkwaardigheid van chiazaad (2)

Beoordelingsrapport wezenlijke gelijkwaardigheid van chiazaad

Rapport | 11-04-2014

Adviesrapport voor tweede beoordeling van ‘resveratrol’

Adviesrapport voor tweede beoordeling van ‘resveratrol’

Rapport | 04-11-2013

Adviesrapport voor tweede beoordeling van methylcellulose

Adviesrapport voor tweede beoordeling van methylcellulose

Rapport | 29-03-2013

Adviesrapport voor tweede beoordeling van raapzaadeiwit en koolzaadeiwit

Adviesrapport voor tweede beoordeling van raapzaadeiwit en koolzaadeiwit

Rapport | 03-12-2012

UV behandeld bakkersgist

Advies “UV behandeld bakkersgist”. Tweede beoordeling van de veiligheid voor de consument, volgens de Europese verordening 258/97 ...

Rapport | 09-11-2012

Olie rijk aan docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA)

Aan de orde is een tweede beoordeling volgens de Europese Verordening 258/97 (EG97, EG97a), over het gebruik als nieuw ...

Rapport | 24-02-2012

Hanenkamextract

Aan de orde is een tweede beoordeling volgens de Europese Verordening 258/97 (EG97,EG97a), over het gebruik als nieuw ...

Rapport | 06-01-2012

Taxifolinerijk extract uit Larix gmelinii

Aan de orde is een tweede beoordeling volgens de Europese Verordening 258/97 (EG97), over het gebruik als nieuw voedingsmiddel ...

Rapport | 20-12-2011