Collegedag 2020 geannuleerd

Op woensdag 3 juni 2020 staat onze CBG Collegedag in de Jaarbeurs van Utrecht gepland. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die de overheid heeft genomen, moeten wij helaas mededelen dat wij het evenement annuleren.

Geen Collegedag in 2020

De apothekers, artsen, pati├źntvertegenwoordigers, wetenschappers en ge├»nteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid, voor wie wij ieder jaar met veel plezier de Collegedag organiseren, zijn op dit moment de professionals die zich met hart en ziel inzetten om het coronavirus te bestrijden. Naast de maatregelen vanuit de overheid en het risico dat dit evenement met zich meebrengt voor de gezondheid van deze zorgprofessionals, zijn zij op dit moment op een andere plek veel harder nodig. Daarom gaat de Collegedag voor 2020 niet door en verplaatsen wij hem niet naar een andere datum.

Een nieuwe Collegedag in 2021

De datum voor de Collegedag van 2021 is op dit moment nog niet bekend. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit op onze website communiceren. Natuurlijk hopen wij u tijdens de Collegedag in 2021 weer te mogen verwelkomen.

Dank voor uw begrip. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.