Collegedag

Op woensdag 5 juni 2024 houdt het CBG de jaarlijkse Collegedag met als thema: Kansen voor morgen, met de uitdagingen van vandaag. De Collegedag vindt dit jaar plaats in TivoliVredenburg in Utrecht.

Kansen voor morgen, met de uitdagingen van vandaag

Samen kijken we vooruit naar de toekomst van medicijnbeoordeling, -bewaking en -ontwikkeling. Welke uitdagingen liggen er? En welke kansen komen hieruit voort? Wij nodigen je van harte uit om in gesprek te gaan met inspirerende en prominente sprekers uit het regulatoire, farmaceutische en bestuurlijke veld.

Voor wie?

De CBG Collegedag is een relatiedag voor (ziekenhuis)apothekers, (dieren)artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische humane/veterinaire industrie en overheid.

Inschrijven

De inschrijving voor de Collegedag is geopend! Deelname aan de Collegedag is gratis. 

Bij inschrijving kun je kiezen tussen verschillende keuzesessies. Er geldt een maximale capaciteit per zaal. Indeling vindt plaats op volgorde van inschrijving.

Let op: De CBG Collegedag heeft een beperkt aantal plaatsen. Kun je door omstandigheden toch niet komen? Meld je dan voor 22 mei 09:00 uur af via het afmeldformulier. Bij afmelding na deze datum of no-show op de dag zelf brengen we €50,00 in rekening voor de gemaakte kosten. We brengen deze kosten niet in rekening als iemand anders in jouw plaats naar de Collegedag komt. Geef dit door via cbg@hyphenprojects.nl.