Save the date! CBG Collegedag 2021 - Balans in roerige tijden

Noteer woensdag 10 november 2021 alvast in uw agenda. Die dag staat namelijk de CBG Collegedag op het programma. Het jaarlijkse evenement van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) is online en wordt gepresenteerd door Tom van ’t Hek.

Vergroot afbeelding

Beeld: ©Walter Kallenbach / Walter Kallenbach

Het hoofdthema van de CBG Collegedag 2021 van de Nederlandse medicijnautoriteit is ‘Balans in roerige tijden’. Vanuit hetgeen we geleerd hebben tijdens de coronapandemie willen we via verschillende invalshoeken naar de toekomst kijken.

Welke lessen hebben we geleerd? Maar vooral: wat houden we vast? Voor welke therapeutische gebieden en indicaties in de toekomst zetten we bijvoorbeeld in op versnelde beoordelingen? Welke kansen biedt dit ons als medicijnautoriteit voor de toekomst? We hopen op een inspirerende ochtend, met onderwerpen zoals ethiek, risicocommunicatie en remote clinical trials. Digitale bezoekers en inspirerende prominente sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld gaan daar aan bijdragen.

De CBG Collegedag is een relatiedag voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid. We nodigen u daarom graag (online) uit voor het evenement.

Reserveer woensdag 10 november van 10.00 uur tot 13.00 uur alvast in uw agenda. Een officiële uitnodiging met aanmeldlink volgt op een later moment!