10 november CBG Collegedag 2021 - Balans in roerige tijden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zet in mijn agenda

Het hoofdthema van de CBG Collegedag 2021 van de Nederlandse medicijnautoriteit is ‘Balans in roerige tijden’. Vanuit hetgeen we geleerd hebben tijdens de coronapandemie willen we via verschillende invalshoeken naar de toekomst kijken.

Het jaarlijkse evenement van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) is online en wordt gepresenteerd door Tom van ’t Hek.

Welke lessen hebben we geleerd? Maar vooral: wat houden we vast? Voor welke therapeutische gebieden en indicaties in de toekomst zetten we bijvoorbeeld in op versnelde beoordelingen? Welke kansen biedt dit ons als medicijnautoriteit voor de toekomst? We hopen op een inspirerende ochtend, met onderwerpen zoals ethiek, risicocommunicatie en remote clinical trials. Digitale bezoekers en inspirerende prominente sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld gaan daar aan bijdragen.

De Collegedag is een relatiedag voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid.

Vergroot afbeelding

Beeld: ©Walter Kallenbach / Walter Kallenbach