Ontmoet onze IV afdeling

Wat doet de afdeling Informatievoorziening (IV) binnen het CBG? Welke vaardigheden zijn belangrijk? En wat maakt het werken binnen de IV zo leuk? Onze collega's van de IV afdeling: Derrick Ignacia, Astrid van den Aker en Roderick ter Heijden geven antwoord op deze, en meer vragen! 

*Funky muziek begint*

Derrick Ignacia – Projectleider: Ik ben Derrick Ignacia. Ik ben projectleider IV bij het CBG.

Astrid van den Aker – Servicemanager: Wij leveren eigenlijk ICT-diensten in de breedste zin van het woord aan de hele CBG organisatie.

Roderick ter Heijden – Senior Functioneel Beheerder: Wij zorgen ervoor dat de geneesmiddelen beoordeeld kunnen worden met de applicaties die binnen onze scope vallen.

*Funky muziek*

Beeldtekst: Ontmoet onze IV afdeling.

Astrid van den Aker – Servicemanager: De informatievoorziening is eigenlijk de ruggegraat van al hetgene wat er bij CBG aan werk wordt verzet. Al die beoordelingen die gedaan worden, al het mooie werk wat het college doet, alles wordt gefaciliteerd door de IV afdeling.

Derrick Ignacia – Projectleider: Wat het leuk maakt, is dat je heel veel aspecten kan combineren. Want je hebt natuurlijk met het techniekdeel te maken, maar ook met de business en de eindgebruikers. Dus je moet wel goed die twee kunnen samenbrengen.

Roderick ter Heijden – Senior Functioneel Beheerder: Elke dag is anders. Er zijn altijd weer mooie uitdagingen te vinden.

Astrid van den Aker – Servicemanager: Een hartstikke leuke baan, uitdagend ook vooral. Er is constant reuring, het is niet simpel iets inregelen en dan gaan we weer verder.

Roderick ter Heijden – Senior Functioneel Beheerder: En daarbij is het elke dag weer letterlijk een nieuwe dag, en dat maakt het tegelijkertijd uitdagend.

Derrick Ignacia – Projectleider: Ik ben bij de CBG begonnen bij de servicedesk en uiteindelijk technisch projectleider gedaan en nu gewoon projectleider. Daar heb ik op verschillende momenten coaching en opleidingen voor mogen doen.

Roderick ter Heijden – Senior Functioneel Beheerder: We zoeken nieuwe collega's die de wil hebben om zichzelf te blijven ontwikkelen en zorgen dat ze relevant blijven binnen het IT vak.

Astrid van den Aker – Servicemanager: Ik denk dat het handig is als je redelijk flexibel bent, dat je een teamplayer bent.

Roderick ter Heijden – Senior Functioneel Beheerder: Met de collega's binnen de afdeling IV kunnen we ook buiten kantoortijden om het heel goed met elkaar vinden.

Astrid van den Aker – Servicemanager: De sfeer is echt heel erg leuk en iedereen vindt elkaar altijd.

Roderick ter Heijden – Senior Functioneel Beheerder: Ben je enthousiast geworden om onze collega te worden?

Derrick Ignacia – Projectleider: Wil je je bezighouden met uitdagende vraagstukken?

Astrid van den Aker – Servicemanager: Kom solliciteren.

Beeldtekst: Solliciteer direct bij de afdeling IV. www.cbg-meb.nl.

Logo CBG-MEB. College ter Beoordeling van Geneesmiddelen verschijnt in beeld.