05 november Het Grootste Coronaspreekuur - medicijnen & vaccins

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie https://www.youtube.com/watch?v=KM6ZmLNHxfE

YouTube livestream

Zet in mijn agenda

‘Wanneer werkt een medicijn tegen corona goed genoeg?’, ‘wat zijn de behandelmogelijkheden?’ en ‘hoe kan een coronavaccin veilig zijn, als het proces nu zo snel gaat?’. Het zijn stuk voor stuk vragen die wij als medicijnautoriteit CBG regelmatig krijgen. Niet zo gek natuurlijk, aangezien het coronavirus onze samenleving sinds maart dit jaar in zijn greep houdt. Daarom gaan presentatoren Jeroen Pauw en Ajouad El Miloudi op 5 november 2020 tijdens 'Het Grootste Coronaspreekuur' live in gesprek met verschillende medicijn- en vaccinexperts. Onder andere voorzitter Diederik Gommers (NVIC), directeur Infectieziektebestrijding Jaap van Dissel (RIVM) en voorzitter Ton de Boer (CBG) geven  antwoord op de vragen die bij u leven. Bent u erbij?

Vergroot afbeelding

De livestream

Jeroen Pauw presenteert de avond in een talkshowsetting. Ajouad el Miloudi faciliteert het Nederlands publiek bij het stellen van hun vragen en houdt de peiling in het land bij. Gedurende de 2 uur durende livestream zijn onder meer cabaretier Jörgen Raymann, Bijwerkingcentrum-directeur Agnes Kant (Lareb), huisarts Janneke Belo, coördinator Europees vaccinonderzoek Miriam Sturkenboom en beoordelaar en vaccindeskundige Leonoor Wijnans te gast, naast de eerder aangekondigde Diederik Gommers, Jaap van Dissel en Ton de Boer.

Uitnodiging

De livestream is voor iedereen. Daarnaast is deze in het bijzonder interessant voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en andere geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid. Bent u benieuwd naar de livestream en wilt u niets missen? Noteer donderdag 5 november, 19:30 – 21:30 uur alvast in uw agenda en meld u aan voor het laatste nieuws.