Save the date! CBG Collegedag 2022 – Medicijnen binnen bereik

Houd woensdagmiddag 28 september van 13.00 tot 18.00 uur alvast vrij in je agenda. Die middag is het namelijk tijd voor de CBG Collegedag! Het jaarlijkse evenement van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

Onder leiding van dagvoorzitter Mark Wijsman staat de Collegedag dit jaar in het teken van het verbeteren van de toegang tot medicijnen. Van diversiteit in klinische studies en efficiënt beoordelen, tot goed gebruik van medicijnen en opvang bij tekorten: veel aspecten van bereikbaarheid van medicijnen komen aan bod. Vanzelfsprekend is er ook weer de mogelijkheid onze regulatoire collega’s te ontmoeten. Je bent van harte uitgenodigd.

We ontmoeten elkaar dit jaar heel graag weer in levenden lijve. Het evenement vindt plaats in de Fabrique in Maarssen van 13.00 tot 18.00 uur.

De CBG Collegedag is een jaarlijkse relatiedag voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid. 

Vergroot afbeelding

Reserveer woensdag 28 september van 13.00 uur tot 18.00 uur alvast in je agenda. De officiële uitnodiging volgt op een later moment.