De Verordening diergeneesmiddelen: ‘1 jaar verder’

Sinds 28 januari 2022 is de Verordening diergeneesmiddelen 2019/6 een feit. We zijn inmiddels bijna 1 jaar verder en nog steeds wordt er verdere invulling gegeven aan de Verordening. Om u zo goed mogelijk te informeren over waar we nu staan met de Verordening diergeneesmiddelen, houden wij 30 januari 2023 weer een online informatiebijeenkomst. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst digitaal bij te wonen. 

Wanneer

De  online informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 30 januari 2023 van 13.30 uur tot maximaal 16.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de laatste stand van zaken omtrent de Verordening diergeneesmiddelen. Ook kunt u zelf weer vragen stellen. U kunt uw vragen vooraf stellen tot en met 9 januari 2023. Aanmelden kan tot en met 25 januari 2023. Deelname is gratis. 
 

Vooraf vragen stellen

Er is veel veranderd onder de Verordening diergeneesmiddelen. Er is afgelopen jaar inmiddels al aardig wat duidelijk geworden. Maar ook nu, 1 jaar verder, zijn er toch nog steeds losse eindjes ten aanzien van de verordening. 

Om de komende informatiebijeenkomst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften, horen wij weer graag vooraf welke vragen u nog heeft. U kunt uw vragen insturen bij het aanmelden. De ingestuurde vragen zullen we meenemen bij de opstelling van het programma.

Voor wie

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor organisaties die direct of indirect te maken hebben met de Verordening diergeneesmiddelen. Denk hierbij aan handelsvergunninghouders van diergeneesmiddelen, Regulatory Affairs and Development adviesbureaus, groothandelaren in diergeneesmiddelen, KNMvD, CPD, FVE en betrokken overheidsorganisaties.
 

Meer informatie

Wij proberen onze website zoveel mogelijk actueel te houden en aan te passen op het moment dat er nieuwe informatie beschikbaar komt. Houd u daarom onze website in de gaten.

Heeft u nog aanvullende vragen? Neem contact op met het Bureau Diergeneesmiddelen.