Collegedag

Op woensdag 14 juni 2023 organiseert het CBG de jaarlijkse Collegedag met als thema ‘Omgeving in Beweging’. De Collegedag vindt dit jaar plaats in DeFabrique in Utrecht.

Omgeving in beweging

De wereld van de ontwikkeling van nieuwe medicijnen is volop in beweging. Er komen nieuwe manieren van behandelen en van onderzoek doen. Ook staat er op het gebied van Europese wet- en regelgeving voor geneesmiddelen veel te veranderen. Het thema van de Collegedag is dit jaar dan ook ‘Omgeving in beweging’. Onder leiding van dagvoorzitter Margreet Spijker en Collegevoorzitter Ton de Boer gaan we in gesprek over geneesmiddelen beoordelen in een veranderende wereld.

Op het programma staan gesprekken met sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld over de ontwikkeling van medicijnen anno 2023. Waar houden we tegenwoordig allemaal rekening mee? Hoe ziet de toekomst eruit? En wat kunnen we leren van recente ontwikkelingen?

Voor wie?

De CBG Collegedag is een relatiedag voor (ziekenhuis)apothekers, (dieren)artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische humane/veterinaire industrie en overheid.

Aanmelden

De inschrijving voor de Collegedag is geopend! Deelname aan de Collegedag is gratis. 

Bij inschrijving kun je kiezen tussen verschillende keuzesessies. Er geldt een maximale capaciteit per zaal. Indeling vindt plaats op volgorde van inschrijving.