Schrijf je in voor de CBG Collegedag 2024

Op woensdag 5 juni 2024 organiseert het CBG de jaarlijkse Collegedag. Dit jaar is het thema: Kansen voor morgen, met de uitdagingen van vandaag. De Collegedag vindt plaats in TivoliVredenburg in Utrecht.

Kansen voor morgen, met de uitdagingen van vandaag

Samen kijken we vooruit naar de toekomst van medicijnbeoordeling, -bewaking en -ontwikkeling. Welke uitdagingen liggen er? En welke kansen komen hieruit voort? Deze en andere vragen zullen voorbij komen tijdens sessies met prominente sprekers uit het regulatoire, farmaceutische en bestuurlijke veld. 

Programma

Op het programma staan interactieve sessies en lezingen door experts uit binnen- en buitenland.

In het plenair ochtendprogramma neemt Peter Mol (CHMP vertegenwoordiger, CBG) ons, vanuit zijn rol binnen het CHMP, mee in zijn visie op de groei en ontwikkelingen op Europees en nationaal niveau. Wat is de grootste verandering en winst geweest in de afgelopen jaren? En wat betekent dit voor het regulatoire systeem? Zaide Frias (Chief Digital Officer, EMA) vertelt in haar keynote over hoe digitalisering het regulatoire werk beïnvloedt. En welke kansen en uitdagingen die digitalisering met zich meebrengt.

’s Middags gaan we in het plenaire programma in gesprek over de nationale én Europese kansen en uitdagingen in het medicijnlandschap. Dit doen we in een interactieve paneldiscussie met verschillende gasten.

In vijf keuzesessies zoomen we in op onderwerpen die aansluiten bij het thema: van de ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) tools tot beeldmateriaal als hét hulpmiddel voor begrijpelijke medicijninformatie.

Tijdens de dag is er volop ruimte voor interactie tussen de aanwezigen en de spreker(s). Ook kun je natuurlijk onze collega’s ontmoeten.

Het belooft een leerzame dag te worden die je niet wilt missen!

Inschrijven

De inschrijving voor de Collegedag is geopend. Schrijf je in via het registratieformulier. Er is ruimte voor iedereen om twee keuzesessies bij te wonen. Er geldt een maximale capaciteit per zaal, daarom is inschrijving voor de keuzesessies noodzakelijk. Indeling vindt plaats op volgorde van inschrijven.

De CBG Collegedag is een relatiedag voor (ziekenhuis)apothekers, (dieren)artsen, patiënten(vertegenwoordigers), wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische humane/veterinaire industrie en overheid.

Vergroot afbeelding