Heb jij je al ingeschreven voor de CBG Collegedag 2022?

Op woensdagmiddag 28 september 2022 organiseert het CBG de jaarlijkse Collegedag met als thema ‘Medicijnen binnen bereik’. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 21 september 2022. De Collegedag vindt plaats in DeFabrique in Maarssen. Zien we je daar?

Medicijnen binnen bereik

Het thema van de Collegedag is dit jaar ‘Medicijnen binnen bereik’. Onder leiding van dagvoorzitter Mark Wijsman en CBG-voorzitter Ton de Boer gaan we in gesprek over verschillende aspecten van de bereikbaarheid van medicijnen. Dat doen we met sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld. Hoe werkt de hele keten samen om de juiste medicijnen beschikbaar te krijgen voor de juiste patiënt?

Naast interessante sprekers zijn er verschillende keuzesessies. Daar zoomen we in op verschillende onderwerpen rond het thema ‘Medicijnen binnen bereik’: van diversiteit in klinische studies en gebruiksvriendelijke verpakkingen tot het goed gebruik van medicijnen en de gevaren van illegale geneesmiddelen.

Bekijk het uitgebreide programma op de website van de CBG Collegedag

Aanmelden

Inschrijven voor de Collegedag kan nog tot en met woensdag 21 september. Schrijf je in via de website van de CBG Collegedag. Voor de keuzesessies geldt een maximale capaciteit per sessie. Indeling vindt plaats op volgorde van inschrijven.

De CBG Collegedag is een relatiedag voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid.