Schrijf je in voor de CBG Collegedag 2022

Op woensdagmiddag 28 september 2022 organiseert het CBG de jaarlijkse Collegedag met als thema ‘Medicijnen binnen bereik’. De Collegedag is dit jaar weer een fysiek evenement en vindt plaats in DeFabrique in Maarssen. Zien we je daar?

Medicijnen binnen bereik

Het thema van de Collegedag is dit jaar ‘Medicijnen binnen bereik’. Onder leiding van dagvoorzitter Mark Wijsman en CBG-voorzitter Ton de Boer gaan we met elkaar in gesprek over verschillende aspecten van de bereikbaarheid van medicijnen.

Op het programma staan gesprekken met sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld over de gezamenlijke taak van de geneesmiddelenketen. Hoe werkt de hele keten samen om  de juiste medicijnen beschikbaar te krijgen voor de juiste patiënt?

Gezondheidsfuturoloog en professor Koen Kas neemt ons mee naar de toekomst van geneeskunde: Kan nieuwe digitale technologie en het gebruik van big data ons écht langer gezond houden? En Miriam Koopman vertelt hoe er binnen Oncode-PACT wordt samengewerkt om het ontwikkeltraject van nieuwe oncologische medicijnen te verbeteren en versnellen.

In diverse keuzesessies zoomen we in op verschillende onderwerpen die in verbinding staan met het thema ‘Medicijnen binnen bereik’: van diversiteit in klinische studies en gebruiksvriendelijke verpakkingen tot het goed gebruik van medicijnen en de gevaren van illegale geneesmiddelen.

Gedurende het programma is er voldoende ruimte voor interactie tussen de aanwezigen en de spreker(s) én is er de gelegenheid om onze collega’s te ontmoeten. Het belooft een inspirerende middag te worden die je niet wilt missen! Bekijk het uitgebreide programma op de website van de CBG Collegedag.

Aanmelden

De inschrijving voor de Collegedag is vanaf vandaag geopend. Schrijf je in via de website van de CBG Collegedag. Voor de keuzesessies geldt een maximale capaciteit per sessie. Indeling vindt plaats op volgorde van inschrijven.

De CBG Collegedag is een relatiedag voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid.