Coronavirus - CBG-medewerkers werken thuis

In lijn met de aangekondigde richtlijnen van de Rijksoverheid om het coronavirus onder controle te krijgen, werken de medewerkers van het CBG tot nader bericht vanuit huis.

De bereikbaarheid via e-mail en telefoon blijft ongewijzigd. Wel kan de situatie tot wat vertraging leiden in het afhandelen van vragen en verzoeken. Ook alle vergaderingen worden telefonisch gevoerd en niet-noodzakelijke bijeenkomsten of bijeenkomsten met grote groepen worden afgelast.

Het CBG volgt in deze situatie de richtlijnen op van het RIVM en de Rijksoverheid. In de afgelopen weken hebben collega’s met milde (verkoudheids)klachten en hebben collega’s die in Noord-Brabant wonen uit voorzorg al thuis gewerkt. Een crisisteam volgt de ontwikkelingen op de voet en brengt in kaart hoe de werkzaamheden vooralsnog zoveel mogelijk op hetzelfde niveau kunnen worden voortgezet.