Regulatory Project Leader (m/v)

De Regulatory Project Leader (RPL) is de ‘spin in het web’ van het geneesmiddelen beoordelingsproces.

Functieomschrijving

Jij coördineert de beoordelingsprocedures en bewaakt hierbij termijnen en kwaliteit.

Jij beoordeelt een beperkt deel van het dossier inhoudelijk. Je bereidt besluiten van het College voor en in voorkomende gevallen lever je een inhoudelijke bijdrage tijdens Collegevergaderingen, in- en externe overleggen, bij hoorzittingen of in Europees verband. In jouw functie onderhoudt je contacten met farmaceutische bedrijven en beoordelingsautoriteiten in de Europese lidstaten.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een Regulatory Project Leader met ervaring. Jij beschikt over een academische opleiding in een medisch-farmaceutische richting of aangrenzende vak- en wetenschapsgebieden. Ruime en aantoonbare ervaring met geneesmiddelenregistratie en kennis van relevante (inter)nationale wet- en regelgeving is vereist.

Competenties

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Daarnaast kun je snel schakelen en ben jij in staat om onder hoge tijdsdruk jouw resultaten te behalen. Jij bent besluitvaardig, signaleert problemen, je onderzoekt de oorzaken hiervan en komt met voorstellen voor oplossingen. In de functie van RPL moet je goed kunnen samenwerken met anderen.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 5450,88 bruto per maand (schaal 12 BBRA 1984) exclusief 8% vakantietoeslag. De inschaling in aanloopschaal 11 of functieschaal 12 is afhankelijk van kennis en ervaring. Het CBG is gevestigd in Utrecht.

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Solliciteren

Je reactie op deze vacature ontvangen wij graag uiterlijk 21 juli 2019 via Werken voor Nederland.

Meer informatie over de functie kan je verkrijgen bij mevr. Dr. C. (Tina) Leguijt, 088 – 224 81 68, t.leguijt@cbg-meb.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met mevr. L.N. Kuus, werving@cgb-meb.nl.