Beoordelaar, chemisch-farmaceutische producten (m/v, 32 uur per week)

Functieomschrijving

Als Beoordelaar Kwaliteit, deelgebied chemisch farmaceutische producten, ben je primair verantwoordelijk voor het beoordelen van chemisch-farmaceutische dossiers ten behoeve van de nationale en Europese registratie van humane en veterinaire geneesmiddelen. Je analyseert en toetst dossiers aan wettelijke kaders en schrijft hierover beoordelingsrapporten. Waar relevant raadpleeg je hiervoor ook de wetenschappelijke literatuur en/of experts. Daarnaast kun je betrokken worden bij wetenschappelijk advies aan firma’s tijdens de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en bij de ontwikkeling van beleid, zowel op nationaal als internationaal niveau. Verder werk je intensief samen met jouw collega’s binnen het CBG. Nieuwe beoordelaars starten met een intern opleidingsprogramma.

Functie-eisen

  • De kandidaat die wij zoeken heeft een opleiding gevolgd tot apotheker, (bio)farmaceut of chemicus. Daarnaast heb je bij voorkeur een aantal jaren werkervaring binnen de farmaceutische industrie, universiteit of de openbare/ziekenhuis farmacie. Ervaring met registratiewerkzaamheden en/of chemisch-farmaceutisch ontwikkelingswerk geldt als een pre.
  • Je bent kritisch ingesteld, beschikt over analyserend vermogen en overtuigingskracht. Je bent in staat om tot een realistisch oordeel te komen rekening houdend met de gevolgen van je beoordeling  voor de overall kwaliteit van het product en het gebruik ervan door patiënten.
  • Ook kun je goed samenwerken met anderen, ben je in staat om je werk zorgvuldig te plannen en te organiseren en beschik je over de creativiteit om de werksituatie continue te vernieuwen en te verbeteren.
  • Je kan omgaan met strikte deadlines.
  • Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk, en werk je nauwkeurig.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 36 uur per week. De functie is gewaardeerd op schaal 12 (€3667 - €5450). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden zoals diverse opleidingen, (betaald) ouderschapsverlof etc. Verder heb je binnen het aCBG de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en om, in overleg met je leidinggevende, tijd- en plaats onafhankelijk te werken.

Op basis van de indelingsinstructie Functiegebouw Rijk wordt deze functie gezien binnen de functiefamilie Kennis en Onderzoek en in de functiegroep wetenschappelijk medewerker.

Meer informatie en solliciteren

Neem telefonisch contact op met mw N. Hendricks  (088-2248102) voor inhoudelijke vragen. Voor vragen over de selectieprocedure kun je bellen met HR-adviseur, mw. M. Souren (088-2238482).

We zijn benieuwd naar jouw sollicitatie. Deze stuur je door je motivatie en CV onder vermelding van “Beoordelaar Kwaliteit” vóór 24 april a.s. naar het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, t.a.v. mw N. Hendricks via werving@cbg-meb.nl.