Stagiair Programma Goed Gebruik

32-40 uur
(afstudeerstage/scriptie)

Functieomschrijving

Je werkt mee in verschillende projectteams die werken aan het verbeteren van medicijninformatie voor patiënten en aan innovatief ontsluiten van (digitale) medicijninformatie. De stageplek biedt daarmee een breed takenpakket.

Verder doe je een (afstudeer)onderzoek naar een thema dat aansluit bij een van de lopende projecten, zoals de begrijpelijkheid van medicijninformatie, de vindbaarheid van online medicijninformatie, of de verschillende vormen van patiënteninformatie zoals bijsluiters of video’s en de aansluiting van deze medicijninformatie bij de dagelijkse praktijk. Onderwerp in overleg.

Functie-eisen

Voor ons team zoeken we een enthousiaste derde- of vierdejaars student (bijvoorbeeld: communicatie, farmakunde, politicologie, beleid/management, bestuurskunde, geschiedenis).

Competenties

  • Je toont initiatief en bent zelfstandig, stressbestendig, praktisch ingesteld en leergierig
  • Je bent derde of vierdejaars student van een relevante
  • HBO/WO opleiding, zoals communicatie, farmakunde, politicologie, bestuurskunde, beleid/management, geschiedenis
  • Je hebt interesse in innovatie, taal, beeld en communicatie.
  • Affiniteit met medicijnen of zorg is een pre
  • Je mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn goed evenals je sociale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het CBG biedt een afwisselende stage in een hoogwaardige kennisorganisatie. De stagevergoeding bedraagt €604,- bruto per maand op basis van een fulltime stage (40 uur per week). De stageplaats wordt aangeboden bij ons kantoor in Utrecht. De werkplek voor je stage is afhankelijk van je activiteiten op kantoor, thuis of elders.

Meer informatie

Meer informatie over de functie kan je verkrijgen bij J.H.C.E. Brouwers, programmamanager Goed Gebruik, telefoon 088 – 224 8000. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Larissa Kuus, Adviseur HRM en Opleidingen, telefoon 088-224 8547.

Als je belangstelling hebt voor deze functie kan je tot maandag 13 mei 2019 reageren door je CV en motivatiebrief te sturen naar werving@cbg-meb.nl.