Werken bij het CBG

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) neemt internationaal een vooraanstaande positie in bij beoordelingsproces van geneesmiddelen op Europees niveau. Wilt u een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke relevante rol? Solliciteer dan bij het CBG voor een baan of stageplek. 

Het CBG als werkgever

Het CBG maakt onderdeel uit van het Ministerie van VWS. Alle openstaande vacatures kunt u vinden op Werken voor Nederland.

Het CBG werkt intensief samen met andere autoriteiten in binnen- en buitenland, universiteiten, ziekenhuizen, onderzoekscentra, beroepsgroepen en patiënten- en consumentenorganisaties. Bij het CBG werken ongeveer 300 professionals en deskundigen. Het kantoor is ingericht op tijd- en plaatsonafhankelijk werken.  

Wie zoeken we?

Regelmatig is het CBG op zoek naar nieuwe collega’s met een (bio)medische, (bio)farmaceutische of natuurwetenschappelijke opleiding, zowel op HBO als wetenschappelijk niveau.

Kennis van (inter)nationale  wet- en regelgeving op het gebied van registratie van geneesmiddelen en de verschillende procedures voor het aanvragen van handelsvergunningen en het wijzigingen van productinformatie is een pré. De beoordeling van (dier)geneesmiddelen en nieuwe voedingsmiddelen vindt plaats in een tiental afdelingen die intensief met elkaar samenwerken. In deze afdelingen zijn casemanagers en beoordelaars werkzaam. Casemanagers begeleiden een aanvraag voor een vergunning of een wijziging van een vergunning, waaronder de voorbereiding van besluitvorming en de uitvoering daarvan. Beoordelaars leveren een meer specifieke inhoudelijke bijdrage in het beoordelingsproces.

Stagemogelijkheden

Het CBG biedt studenten die een bachelor of master opleiding doen de gelegenheid bij ons een (onderzoeks)stage te lopen. Deze stageperiode is flexibel. Vooral studenten vanuit de Farmacie, Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde, Farmakunde en aanverwante opleidingen komen in aanmerking voor een stageplaats.

Belangstelling? Vul het aanvraagformulier stageplaats bij het CBG in en upload uw CV.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn welkom. Indien u belangstelling heeft voor een loopbaan bij het CBG dan kunt u, uw sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie sturen naar werving@cbg-meb.nl