Werken bij het CBG

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) neemt internationaal een vooraanstaande positie in bij het beoordelingsproces van geneesmiddelen op Europees niveau. Wilt u een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke relevante rol? Solliciteer dan bij het CBG voor een baan of stageplek. 

Het CBG als werkgever

Het CBG maakt onderdeel uit van het Ministerie van VWS. Alle openstaande vacatures kunt u vinden op Werken voor Nederland.

Het CBG werkt intensief samen met andere autoriteiten in binnen- en buitenland, universiteiten, ziekenhuizen, onderzoekscentra, beroepsgroepen en patiënten- en consumentenorganisaties. Bij het CBG werken ongeveer 380 professionals en deskundigen. Het kantoor is ingericht op tijd- en plaatsonafhankelijk werken.  

Stagemogelijkheden

Het CBG biedt studenten die een bachelor of master opleiding doen de gelegenheid bij ons een (onderzoeks)stage te lopen. Deze stageperiode is flexibel. Vooral studenten vanuit de Farmacie, Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde, Farmakunde en aanverwante opleidingen komen in aanmerking voor een stageplaats.

Belangstelling? Vul het aanvraagformulier stageplaats bij het CBG in en upload uw CV.