Lancering 2e editie Regulatory Science Magazine

Vandaag verschijnt de 2e editie van het Regulatory Science Magazine. In dit online magazine van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) staan recente hoogtepunten, interviews, pitches van promovendi en de laatste informatie over wetenschappelijke evenementen. In deze editie geeft CBG–directeur drs. Hugo Hurts een interview over Regulatory Science, een investering in de kwaliteit van het werk van het CBG.

Regulatory Science Magazine 02

”Het CBG heeft een duidelijk wetenschapsprogramma, daar maken wij bewust geld voor vrij. Dat is geen luxe; het gaat om de kwaliteit van wat je doet. De waarde van ons Regulatory Science programma ligt in je voorbereiden op de toekomst. We willen topkwaliteit leveren nu en in de toekomst” zegt Hugo Hurts.

Hoogtepunten

Regulatory Science voorziet het CBG met de meest recente data, kennis en expertise voor optimale evaluatie en registratie van medicijnen en nieuwe voedingsmiddelen. Dit wordt gebaseerd op de huidige wetenschappelijke inzichten. Het waarborgt een betere risicobeoordeling, werkzaamheid en kwaliteit. In onze rubriek ”Highlights” leest u alles over proefschriften, promovendi, studenten en publicaties.

Workshop RSNN

Ook kondigen we de Regulatory Science Network Nederland (RSNN) Workshop ‘Beyond the Current Clinical Endpoints’ aan op 6 juli 2017. De workshop wordt geopend door prof.dr. Bert Leufkens, in zijn rol als voorzitter van de RSNN. In de uitnodiging vindt u meer informatie over het programma en de aanmelding.

Regulatory Science Magazine

Het Regulatory Science Magazine verschijnt 4 maal per jaar.