CBG Collegedag

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) organiseert ieder jaar de CBG Collegedag rond een centraal thema. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en een aantal inhoudelijke workshops waarin kennis, informatie en meningen worden gedeeld over tal van onderwerpen. Deze variëren van wetenschappelijke en farmaceutische ontwikkelingen tot maatschappelijke dilemma’s. De Collegedag trekt elk jaar vele geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie, overheid en wetenschap.

CBG Collegedag 2018

De datum voor de Collegedag 2018 is bekend. Deze wordt gehouden op woensdag 13 juni 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de CBG Collegedag 2018 is: ‘Kansen voor innovatie’. Welke trends en ontwikkelingen zijn er op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling in Nederland? Natuurlijk kijken we naar de komst van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) naar Amsterdam. Wat zijn de inhoudelijke kansen die de komst van de EMA biedt? Wat betekent dit voor patiënten, medische professionals en onderzoekers?

Meer informatie over het programma, de sprekers en wanneer u zich kunt inschrijven voor de Collegedag en workshops volgt binnenkort.

Collegedag 2015 - 2

Collegedagen in voorgaande jaren