Janneke Belo beëdigd als nieuw Collegelid CBG

Mevrouw Dr. J.N (Janneke) Belo is op 10 januari 2019 beëdigd als nieuw Collegelid bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

Mevrouw Belo is huisarts in Valkenburg Zuid-Holland en heeft uitgebreide ervaring met de dagelijkse patiëntenzorg. Daarnaast werkt zij als Hoofd NHG Kaderopleiding Beleid en Beheer bij het LUMC - afdeling Public Health en Eerstelijns Geneeskunde. Ze heeft een duidelijke visie op de gevolgen van besluiten over medicijnen voor de praktijk en is daarmee een welkome aanwinst voor het College. Met deze benoeming bestaat het College uit 15 leden, elk met een breed wetenschappelijk en klinisch kennisnetwerk in Nederland.

Felicitaties voor nieuw Collegelid Belo

Collegeleden worden door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport benoemd voor een termijn van 4 jaar en zijn herbenoembaar.