CBG Collegedag 5 juni 2019 ‘Vertrouwen in medicijnen’

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) organiseert op woensdag 5 juni 2019 de CBG Collegedag in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit keer staat de Collegedag in het teken van vertrouwen in medicijnen. Reserveert u de datum alvast in uw agenda?

Programma en thema

In de maatschappij, media en politiek is veel aandacht voor medicijnen. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen tussen generieken, medicijntekorten, terugroepacties en de prijzen van medicijnen. Al deze aspecten hebben mogelijk invloed op het vertrouwen van patiënten en consumenten in medicijnen.

Tijdens de Collegedag gaan we het centrale thema van de dag vanuit diverse invalshoeken benaderen. Dit doen we wederom met inspirerende en prominente sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld en onder begeleiding van een dagvoorzitter uit de journalistieke hoek.

In het middagprogramma kunt u kiezen uit interactieve workshops en lezingen door experts.

De Collegedag is bedoeld voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid.