CBG-website krijgt nieuwe indeling op 14 november

De website van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) krijgt vanaf woensdag 14 november een nieuwe indeling. Deze is gebruiksvriendelijker en de informatie is beter vindbaar gemaakt voor patiënten, zorgverleners en bedrijven.

Op basis van webonderzoek onder de doelgroepen is gebleken dat de CBG-website aanzienlijk verbeterd kon worden. Zo is de indeling van de website veranderd en zijn de teksten duidelijker en korter gemaakt. Ook  is de website visueel aantrekkelijker gemaakt. Door deze verbeterde navigatie kunnen bezoekers gemakkelijker hun weg vinden op de CBG-website.

De links op de website zullen veranderen vanwege de nieuwe indeling. Als u via een link op een niet langer bestaande pagina komt die verplaatst of verwijderd is, zal u via een menu worden doorverwezen naar de nieuwe indeling.

Bij de herindeling van de CBG-website zijn artsen, apothekers en patiëntvertegenwoordigers betrokken geweest.