Save the date: Informatiedag stakeholders Bureau Diergeneesmiddelen

In samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit ( LNV ) organiseert het Bureau Diergeneesmiddelen op 27 maart 2018 een informatiedag  in Ouwehands Dierenpark te Rhenen voor alle geïnteresseerden werkzaam binnen de overheid, wetenschap en farmaceutische industrie.

Programma

Het doel van deze dag is de verbinding te leggen tussen de verschillende partijen. Vanuit het Ministerie van LNV zal mevrouw Waelen (senior beleidsmedewerker diergeneesmiddelen) het proces van de nieuwe verordening toelichten. Daarnaast wordt de Pharmacovigilance besproken, kijken we naar de specifiek veterinaire aspecten betreffende SPOR. We bespreken de gevolgen van de Brexit en geven een update over het eventueel modelmatig aanpassen van doseringen van antibiotica (PPHOVA project).

Hoort bij