Lancering 3e editie Regulatory Science Magazine tijdens afscheid van Christine Gispen-de Wied

Op woensdag 1 november 2017 is met een mini symposium afscheid genomen van dr. Christine Gispen-de Wied, manager Programmabureau Wetenschap. Christine gaat met pensioen maar blijft nog wel 1 dag per week betrokken bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)  om een aantal onderzoeksprojecten  af te ronden. 

Verschillende sprekers brachten haar carrière bij het CBG in beeld. Drs. Hugo Hurts, CBG directeur, sprak tijdens het afscheid met trots over de loopbaan van Christine. Vooral omdat nu de ontwikkeling en het belang van Regulatory Science stevig op de kaart staat.

Voormalig CBG-voorzitter Prof.dr. Bert Leufkens noemde in een drieluik haar inzet een enorme bijdrage aan de ontwikkeling van het Regulatory Science programma van het CBG.  Een interview met beiden staat in de 3e editie van het Regulatory Science Magazine.