Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 4 rubrieken:

Uitnodiging: eDag 2017 'Verandering in zicht'

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) organiseert op 23 februari 2017 een bijeenkomst over de I(CT)-ontwikkelingen op nationaal en Europees niveau. Tijdens deze dag informeert het CBG u over diverse onderwerpen zoals IDMP, eSubmission en nog veel meer. De bijeenkomst is voor handelsvergunninghouders van geneesmiddelen voor mens en dier.

Om in te kunnen spelen op e-ontwikkelingen is het belangrijk dat de informatievoorziening van het CBG mee beweegt. Tijdens deze dag zal het CBG zijn toekomstvisie (I-visie) toelichten en wat dit betekent voor u. Ook staat de eDag in het teken van kennisuitwisseling en samenwerking.

Uw mening telt

Het CBG sluit zijn programma graag aan bij uw wensen. U kunt hiervoor tot en met 2 februari 2017 via twee polls een keuze maken voor onderwerpen waarover u meer informatie wilt op deze dag. Het CBG vult op basis van de verzamelde keuzes het programma verder in.

Locatie

De eDag vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma start om 9.00 uur (inloop 8.30 uur) en eindigt omstreeks 12.30 uur, waarna u de mogelijkheid heeft om te lunchen.

Meer informatie en inschrijven

Bekijk het programma op www.edagcbg.nl. Ook kunt u zich via deze website inschrijven voor de eDag, uiterlijk tot 13 februari 2017.